ALV

17 maart 2018 Onder Ons

Tijdens de laatste ALV is de voorzitter zoals al eerder aangekondigd opgestapt. Er heeft zich niemand aangediend om zijn functie over te nemen. Deze is functie is nu vacant. De vereniging is haastig op zoek naar een opvolger! Heb je interesse, klop dan snel aan bij de huidige bestuursleden. Daarnaast is er een commissie gevormd om een nieuwe voorzitter te vinden.

Verder is bekend gemaakt dat volgend jaar een bijzonder jaar is. Namelijk het feit dat onze vereniging maar liefst 50 jaar bestaat. Dit willen we niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom is de feestcommissie omgedoopt tot lustrumcommissie en flink uitgebreid. Manuel, Frank, Ephraïm,  John S., Hermien, Shirley, Arianne en Leon S. hebben zich aangemeld om van dit evenement een mooi feestje te maken. Er zijn al 3 evenementen voorgesteld: Glow-in-the-dark toernooi, een casinoavond en een flowerpowerparty (gezien ons oprichtingsjaar). Verder ideeën zijn van harte welkom, ook vanuit de jeugd!

Tenslotte zal volgende jaar de contributie worden verhoogd met 2%.

Dit zijn in het kort belangrijkste punten die zijn besproken, uiteraard zal binnenkort het gehele verslag door onze secretaris via de mail aan jullie gecommuniceerd worden.