Inschrijven

Hieronder kunnen de jeugdleden van OnderOns zich inschrijven voor de verschillende activiteiten.

 

Seizoen 2017/2018

Jeugdkamp 2018 (uiterste inschrijfdatum:  07-01-2018)

Zoals elk jaar gaan we ook in 2018 weer met de jeugd van Onder Ons op kamp. We gaan een lang weekend naar een bosrijke omgeving waar we van alles gaan ondernemen. We gaan allerlei leuke dingen doen, zoals sport- en spelactiviteiten, bosspellen en zoals altijd de spooktocht! Het weer een fantastisch lang weekend worden waarin je al je badmintonvrienden ook buiten de sporthal leert kennen. De leeftijd van de kampgangers varieert van 8 tot 18 jaar. Wij zorgen voor een programma dat voor iedereen leuk is, zodat niemand zich hoeft te vervelen dit weekend. De leiding van het kamp zal dit jaar bestaan uit de jeugdcommissie en een aantal enthousiaste senioren van de club.

Schrijf je nu online in voor de Jeugdkamp 2018!

 

 

Jeugdcompetitie 2019 (uiterste inschrijfdatum:  20-10-2018)

De jeugdcompetitie bestaat uit 10 wedstrijden, waarvan 5 wedstrijden thuis in onze eigen hal gespeeld worden en 5 wedstrijden uit worden gespeeld bij badmintonclubs in de regio.
De competitie begint in februari en eindigt eind mei. De jeugdcompetitie is ingedeeld naar leeftijd. Voor de net startende badmintonners is er de opstapcompetitie waar alleen kinderen meespelen die ook nog niet zo lang badmintonnen. Hierdoor kan er spelenderwijs geleerd worden wat competitie spelen inhoudt.

Schrijf je nu online in voor de Jeugdcompetitie 2018!