Back to Top

Activiteiten

Gedurende het jaar organiseert de jeugdcommissie diverse activiteiten. Drie van de belangrijkste zijn:

1. De Grote Club Actie

De kinderen verkopen loten om extra leuke dingen te kunnen organiseren, waaronder het kamp.

2. Kamp

Ieder jaar gaan we meestal in de maand mei een lang weekend op kamp. We zoeken altijd naar een bosrijke omgeving, waar we van alles kunnen ondernemen. Ieder jaar bedenken we een thema voor het kamp. De meest spellen staan in het teken van het thema. Denk aan dierengeluidenspel, douanespel, dropping, bonte avond en ga zo maar door. Uiteraard eten we gezellig met elkaar.

Kortom een super leuke manier om je badmintonmaatjes op een hele ander manier veel beter te leren kennen. De leiding van het kamp bestaat buiten de jeugdcommissie uit een aantal enthousiaste senioren van onze club verenigd in een kampcommissie.

3. Deeldiploma’s

Aan het einde van het seizoen wordt kennis over badmintonregels en uitvoering van slagen en lopen bij kinderen getest door middel van deeldiploma’s.

Als de kinderen op de verschillende onderdelen voldoende punten scoren ontvangen zij het deeldiploma.

Lijkt het u als ouder ook leuk om activiteiten te organiseren en er aan bij te dragen dat de organisatie van de jeugd goed loopt? Dan is het een leuk idee om bij de jeugdcommissie te gaan! De jeugdcommissie kan uw hulp goed gebruiken. Interesse? Stuur een mailtje naar jeugd@bvonderons.nl of spreek ons op zaterdag aan.