Back to Top

Training

Training 2020-2021

Bij Onder Ons traint de jeugd op zaterdag. Op de donderdag is er een selectietraining, deze groep bestaat uit jeugd die door de trainers wordt uitgekozen om extra te komen trainen. Op de zaterdag zijn onze trainingsgroepen verdeeld onder drie niveaus.

Speeltijden komend seizoen:

Groep 1: 12.00 tot 13.00 uur training van Tatum Kouwenhoven of Marja Tokromo.

Van 13.00 tot 13.30 doet deze groep onderlinge partijtjes onder leiding van de jeugdcommissie.

Groep 2: 13.00 tot 14.30 uur training van Tatum Kouwenhoven of Marja Tokromo.
Als er plek is in de hal, is er mogelijkheid om vrij te spelen na de training.

Groep 3: 14.30 tot 16.00 uur training van Tatum Kouwenhoven of Marja Tokromo.

Op de donderdagavond wordt de selectietraining gegeven door Marja Tokromo van 18.30 tot 19.30 uur.

Tijdens competitieweekeinden zijn de trainingstijden aangepast. Voor groep 1 zullen de tijden hetzelfde blijven. Groep 2 en 3 worden samengevoegd en trainen van 13.00 tot 14.30 uur.

De trainingen bestaan uit een warming-up met daarna een gezamenlijke training. Aan het eind van de training, worden vaak onderling nog wedstrijdjes gespeeld om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen. Als er de mogelijkheid is om vrij te spelen, raden wij dit de jeugd ook aan, omdat ze hier veel van leren.

Onze trainingen worden verzorgd door Tatum Kouwenhoven en Marja Tokromo. Marja is al langer trainer bij ons en is een ervaren en enthousiaste trainster. Tatum is dit seizoen nieuw bij ons en verzorgt creatieve en leerzame trainingen voor de jeugd bij Onder Ons.